Selecteer een pagina

Technische specificaties van de I-Stilus Infuuspaal

De I-Stilus is een infuuspaal met 10 stuks wandcontactdozen in de paal. Daarnaast is de infuuspaal uitgerust met potentiaal-vereffeningspunten, één per stopcontact.

De infuuspaal is uitgerust met een netsnoer van Potentiaalvereffeningskabel.nl met aangegoten 6mm2 potentiaal-vereffeningskabel. (Groen / Geel) De I-stilus is door zijn ontwerp uiterst stabiel, maar toch bijzonder gemakkelijk te verplaatsen; easy motion. Dankzij een uitgekiend materiaalgebruik is de I-Stilus infuuspaal hygiënisch in het gebruik. De paal is zonder problemen met alle gangbare schoonmaakmiddelen te reinigen.

De I-Stilus Infuuspaal is compact, de paal neemt in verhouding tot vergelijkbare infuuspalen minder vloerruimte in beslag. De paal beschikt namelijk direct over alle aansluitingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld infuuspompen of andere vergelijkbare medische apparatuur. De I-Stilus is tijd besparend en verbetert het overzicht, doordat het aantal palen aan het bed van de patient verminderd kan worden.

Dankzij eigen fabricage is de I-Stilus in iedere denkbare configuratie te leveren. Mocht u een model naar eigen wens willen laten bouwen, dan is dit geen probleem. Het is mogelijk om de infuuspaal exact naar uw eigen specificaties te leveren. Denk hierbij aan: afwijkend aantal stopcontacten, meer / minder ruimte op de paal voor medische apparatuur etc. Iedere I-Stilus wordt gefabriceerd binnen strenge toleranties en is daarmee kwalitatief bijzonder hoogwaardig.

Complete technische specificaties

De I-Stilus blinkt uit in veelzijdigheid. De specificaties op een rij:

Technische specificaties
Hoogte 1.95m
Vloer oppervlakte 800 mm (Diameter)
Aantal WCD’S 10 stuks
Aantal PE’s 10 stuks
Netsnoer Potentiaalvereffeningskabel.nl
Materiaal RVS 304
Wielen Kunstof (2 geremd)
Max. vermogen 3600 Watt
Kantelpunt onbelast 25 graden
CE Markering Aanwezig

 

De I-stilus infuuspaal in beeld

Voldoende ruimte voor het ophangen van zakken met vloeistoffen.
Een stevige constructie met hoogwaardige wielen.
WCD’s met potentiaal vereffening en bevestigingspunten voor medische apparatuur.
Dankzij een goede gewichtsverdeling en grondplan ligt het kantelpunt op 25 graden.

De infuuspaal beschikt over een vast aansluitsnoer,
met aangegoten potentiaal-vereffeningskabel.

De I-Stilus infuuspaal is bijzonder stevig geconstrueerd.